ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑ-ΡΟΕΣ 2005

Φωτογραφία © Μάριος Λώλος
Φωτογραφία © Μανόλης Κασιμάτης
Φωτογραφία © Φώτης Τζανετάκος
Φωτογραφία © Γιώργος Φιωτάκης

Διάρκεια Έκθεσης 13/2/2005 – 27/2/2005

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Παρουσιάζει η φωτογραφική ομάδα του FOTO ART MAGAZINE “ GROUP FOTO ART MAGAZINE “ στο Φεστιβάλ δια-ροές 2005 απο τις 13 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2005

Η έκθεση είναι ανοικτή από τις 6μ.μ. - Θέατρο Χοροροές : Ιάκχου 14, 11854 Γκάζι Αθήνα

Η φωτογραφική ομάδα του FOTO ART MAGAZINE συμμετέχει στο φεστιβάλ δια-ροές για δεύτερη φορά μιας και οι απόψεις ταυτίζονται με το σκοπό του φεστιβάλ που είναι το μεράκι και αγάπη για την τέχνη , η προσωπική έκφραση και επαφή μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν την τέχνη και ψάχνουν διέξοδο δημιουργίας μέσα από καινούργιες ιδέες και εναλλακτικά σχήματα.

Το “ GROUP FOTO ART MAGAZINE “ συμμετέχει στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα: Παρολυμπιακοί αγώνες

Οι 4 φωτογράφοι που συμμετέχουν στο φεστιβάλ δια-ροές 2005 :
Μανόλης Κασιμάτης
Μάριος Λώλος
Φώτης Τζανετάκος
Γιώργος Φιωτάκης

Παρολυμπιακοί αγώνες

Οι αθλητές των Παρολυμπιακών αγώνων είναι ξεχωριστά άτομα και αξίζουν το θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν όχι για να νικήσουν στους αγώνες, αλλά για τη νίκη τους στη ζωή.

Η φωτογραφική ομάδα του FOTO ART MAGAZINE φωτογράφισε αυτούς τους αθλητές και ήταν εκεί όταν έφυγε η διαφήμιση και η γκλαμουριά.

Η τεράστια προβολή τους σε όλο τον κόσμο δεν ήταν η ανάλογη με τους κανονικούς Ολυμπιακούς , γνωστό πως στην Αμερική δεν μεταδόθηκαν σχεδόν καθόλου.

Εμείς οι φωτογράφοι προσφέρουμε τις εικόνες μας σαν ερωτήσεις :
Τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαίωμα σε μία φυσιολογική ζωή;
Ποια είναι η εικόνα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία όσον αφορά αυτή την κατηγορία των συνανθρώπων μας;

Πώς στέκεστε απέναντι στην στάση του κόσμου που συνηθίζει να τους θεωρεί είτε άτομα που έχουν ανάγκη τον οίκτο μας, είτε ήρωες σε περίπτωση που διακρίνονται σε κάποιο πεδίο όπως οι Παρολυμπιακοί αγώνες ;