Την κοπή πίτας έκανε η φωτογραφική ομάδα ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, έκοψε η φωτογραφική ομάδα ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ το Σάββατο 7/2/2015 στο Καφέ «Σκίπερ» στη Μαρίνα. Παραβρέθηκαν αρκετά μέλη της ομάδας, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ιδρυτές και υπευθύνους της Τάσο Σπηλιωτόπουλο και Πέτρο Φράγκο.

IMG_2491a1Το Σύλλογο Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας «ΕΥΚΛΗΣ» εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και Βοηθός Εφόρου Πεζοπορίας Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, καθώς η ομάδα φιλοξενείται στο βαγόνι του Συλλόγου στο Πάρκο του ΟΣΕ. Έχει ήδη παραχωρηθεί βαγόνι στη φωτογραφική ομάδα, όμως μέχρι να επισκευαστεί η ηλεκτρική εγκατάσταση από τα συνεργεία του Δήμου, η ομάδα παραμένει στο βαγόνι του Ευκλή.

Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί να παραβρεθεί και ο γνωστός τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής, ο οποίος λόγω της προετοιμασίας του για τη δεύτερη εμφάνισή του στο Yamas Gastro Bar στο ξενοδοχείο ΕΛΙΤ, δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση. Έστειλε ωστόσο την αγάπη του σε όλη τη φωτοομάδα και τις ευχές του για την εκδήλωση. Την πίτα έφτιαξε και προσέφερε ο Τάσος Σπηλιωτόπουλος. Το φλουρί έπεσε στη Χρύσα Χριστοκώστα, μέλος της φωτογραφικής ομάδας. Το δώρο ήταν ένα βιβλίο σχετικό με τη φωτογραφία («Πρόσωπα του κόσμου» του Κωνσταντίνου Γιατρά, από τις εκδόσεις Πατάκη), ευγενική προσφορά του καταστήματος Public Καλαμάτας και οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο διευθυντή του καταστήματος Χρήστο Τάτση, για την προσφορά του δώρου αυτού για την πίτα μας. Τέλος, οι παραβρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και πέρασαν μια όμορφη βραδιά. Να ευχαριστήσουμε επίσης το Καφέ «Σκίπερ» για την ωραία φιλοξενία, που συντέλεσε στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Εκ της ομάδας