Σκοτώθηκε η 26χρονη Γαλλίδα φωτορεπόρτερ Camille Lepage στην Αφρική

Βρέθηκε, στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και μία σφαίρα έκοψε το νήμα της ζωής της μόλις 26 χρονών Γαλλίδας φωτορεπόρτερ Camille Lepage .

Camille Lepage_3

Στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία βρέθηκε νεκρή η Camille Lepage, η οποία κάλυπτε τον εμφύλιο πόλεμο..

Παρά τα μόλις 26 χρόνια την είχε κάνει σπουδαίες δουλειές! Είχε συνεργαστεί με κορυφαία πρακτορεία και θεωρούταν ένα από τα ανερχόμενο αστέρια του φωτορεπορτάζ.

Πριν βρεθεί στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και να καλύψει τον πόλεμο στην περιοχή ήταν για αρκετό καιρό στο Νότιο Σουδάν.

Camille Lepage_4

Παρόλα αυτά έδενε την δίκη της καθημερινή μάχη στις εμπόλεμες ζώνες. Η Camille Lepage ακολουθούσε μία ομάδα πολεμιστών, οι οποίοι μάχονταν εναντίον των Μουσουλμάνων επαναστατών. Σε αυτήν την αποστολή έχασε την ζωή της από μια σφαίρα και έτσι πρόσθεσε το όνομα της στον τεράστιο κατάλογο των φωτορεπόρτερ που έχουν χάσει την ζωή τους καλύπτοντας πολεμικές συρράξεις σε όλο το κόσμο.

Soudan, Sudan, South Kordofan, Kordofan du Sud, Kordofan méridionale, Monts Noubas, Nuba mountains Soudan, Sudan, South Kordofan, Kordofan du Sud, Kordofan mŽridionale, Monts Noubas, Nuba mountains Camille Lepage_1