Εφυγε από τη ζωή ο φωτογράφος Δημήτρης Αντωναρόπουλος

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΝΘΕΙ.

Ένας πολύ καλός συνάδελφός μας , ο Πρόεδρος των Προέδρων  όπως τον ξέρουμε στο κλάδο μας , έφυγε το Σάββατο το  βράδυ.

Ο Δημήτρης Αντωναρόπουλος είχε διατελέσει Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων και μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΦΑ επί μακρά περίοδο ετών. Στο 17ο συνέδριο της Π.Ο.Φ., που είχε πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011, είχε ανακηρυχθεί Επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και του είχε επιδοθεί αντίστοιχη αναμνηστική πλακέτα.

Οι συνάδελφοί του, του αναγνώρισαν έτσι όχι μόνο την πολύχρονη μαχητική συνδικαλιστική παρουσία και προσφορά του, αλλά και τη συμβολή του στην αναβάθμιση του φωτογραφικού επαγγέλματος. Από τη σχετική εκδήλωση, στην οποία το Photonet είχε δώσει το παρόν, είναι και το φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσιεύουμε, 

Ο Δημήτρης υπήρξε ένας φωτογράφος με ιδιαίτερες γνώσεις και εξαιρετικές ευαισθησίες. Αυτές τις γνώσεις αλλά και τις ευαισθησίες του τις γνώρισαν καλά και τις αξιοποίησαν δημιουργικά και όλοι οι σπουδαστές των σχολών φωτογραφίας, αλλά και οι συμμετέχοντες στα φωτογραφικά σεμινάρια όπου δίδαξε.  

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί, στο Κοιμητήριο Κηφισιάς, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι (εκκλησία Α.Τρύφωνας, κοντά στο Ζηρίνειο.)

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…