Εκπληκτική Φωτογραφία Φάλαινας από τον Justin Hofman!

Εκπληκτική Φωτογραφία Φάλαινας από τον Justin Hofman!

Ο φωτογράφος Justin Hofman ήταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και κατάφερε να βγάλει αυτήν την εκπληκτική φωτογραφία.1-right-whale-01 Η φωτογραφία έχει αιχμαλωτίσει την φάλαινα την στιγμή που βρίσκετε κάτω από μια μικρή βάρκα. Το θέαμα είναι τρομακτικό αλλά η  ειρωνεία είναι ότι οι φάλαινες είναι από τα πιο ευγενικά πλάσματα στη Γη και βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

.

. Ο Hofman ήταν πρόσφατα σε ένα ταξίδι με το πλοίο National Geographic Explorer και έκαναν  καταδύσεις στα ανοικτά  της  Παταγονίας.

.
Δεδομένου ότι αυτή η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του κόσμου, κάποιοι έχουν αμφισβητήσει την γνησιότητα της. Ο ίδιος ο Hofman δηλώνει : «Έχω πάρει πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σχόλια για το αν η φωτογραφία είναι ψεύτικη.  Διαβεβαιώνω ότι αυτή η φωτογραφία  δεν είναι μια σύνθεση δύο φωτογραφιών αλλά μια και μοναδική και ήταν δυνατή η λήψη της μόνο με τη βοήθεια ενός επιδέξιου χειριστή σκάφους  που έβαλε το σκάφος στην ιδανική θέση για να μπορέσω να κάνω αυτήν την λήψη.» 4-right-whale-03 Ο Hofman δεν είναι ένας εκπαιδευμένος φωτογράφος, αλλά έχει αναπτύξει μια ικανότητα για τη σύνθεση. Σε συνδυασμό με την αγάπη για τα ταξίδια και την άγρια ζωή, έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις απλές εικόνες της άγριας ζωής και  να παράγει ένα  έργο που προκαλεί μεγάλη εντύπωση. . Πηγη: National Geographic 2-right-whale-02